Microsoft 365 User Group Bodø

Vi er en del av The Norwegian Microsoft 365 Community og søker å etablere et fagnettverk rundt bruk, strategi og innføring av alle verktøyene som finnes i Microsoft 365-porteføljen. Vi er en ideell organisasjon som drives av en gjeng frivillige entusiaster, som ikke er ansatt i Microsoft.

Målet med lokallaget i Bodø er å få på plass et nettverk hvor vi kan møtes for å utveksle erfaringer og lære av både hverandre, og fra eksterne foredragsholdere. For hvert arrangement vil vi ha sponsorer som betaler for mat, drikke, foredragsholdere og andre utgifter som måtte oppstå. Sponsorene vil få anledning til å både henge opp, samt dele ut promomateriale på arrangementet. De vil også få muligheten til å holde presentasjon av sin bedrift.

Medlemsskap i Microsoft 365 User Group Bodø er helt gratis. Alt man behøver å gjøre er å kontakte undertegnede for å motta invitasjoner og informasjon fra gruppen.

Om du har spørsmål, ta kontakt!

Kontaktperson

Hogne Bø Pettersen

Hogne Bø Pettersen

Microsoft 365 Portfolio Manager – ARVA

Hogne jobber som Teknologiforvalter hos ARVA, som er et nettselskap som eier strømnettet i deler av Nordland, Troms og Finnmark. Han har mange års erfaring med brukergrupper etter å ha vært med og drive brukergruppen NCUG (tidligere ISBG og LSBG) som dreide seg om HCL Digital sin portefølje av tidligere Lotus/IBM-produkter: HCL Notes/Domino, Connections og Sametime. Han har hjulpet bedrifter med elektronisk samhandling siden 2005, både med innføring, kurs, opplæring og dokumentasjon. Han har jobbet med Microsoft 365 i snart ti år.